Pratite nasFacebook

/// City Park / Shopping / LJEKARNE ŠVALJEK

  • $alt
  • $alt
  • $alt
  • $alt
  • $alt

LJEKARNE ŠVALJEK

Zdravstvena Ustanova Ljekarne Švaljek osnovana je 1. 12. 1998. god. kada je Ljekarni Švaljek u Mariji Bistrici pridružena još jedna ljekarnička jedinican – Ljekarna Lobor. Zatim je uslijedilo otvaranje ljekarničke jedinice u Donjoj Stubici 1. 7. 1999. god, Golubovcu i Mihovljanu 16. 5. 2003. god, Budinšćini 10. 12. 2008. god. te u Ivanić-Gradu, Posavski Bregi 23. 3. 2009. god. 2011. god. akvizicijom Ljekarni Crkvenčić postali smo vlasnici i te ustanove koja nam je donijela dvije ljekarne na novim lokacijama: Zabok i Bedekovčina. 2013. preselili smo ljekarnu Zabok na novu, vrlo atraktivnu lokaciju u sklopu City parka u Zaboku te smo je uredili na moderan i pacijentima pristupačan način, na što smo izuzetno ponosni, jer možemo reći da je to trenutno najmodernija ljekarna u Zagorju. Iste godine pripojili smo ove dvije nove ljekarne u našu Ustanovu te sada imamo 9 ljekarničkih jedinica.

Ustanova zapošljava 16 magistara farmacije te jednog stažista i 15 farmaceutskih tehničara. Svi su izuzetno stručni i svojim savjetom uvijek na usluzi pacijentima i svima Vama koji brinete o svom zdravlju. Stalnim stručnim usavršavanjem kroz razna predavanja i seminare nastojimo uvijek biti u toku s novim istraživanjima u zdravstvu i upoznati s novim preparatima koji se svakodnevno pojavljuju na našem tržištu.

Uključeni smo i u program ADIVA – Savjetom do zdravlja u organizaciji Phoenix-Farmacije i Hrvatske ljekarničke komore. U sklopu tog programa sudjelujemo u seminarima i radionicama vezanim uz razne zdravstvene teme te se dodatno educiramo kako bi što bolji savjet mogli dati upravo Vama!

Naše ljekarne prepoznatljive su izgledom, načinom izlaganja te izuzetnim trudom oko organizacije dodatnih specijaliziranih savjetovanja, promocija, kampanja te javnih predavanja. Ulažemo mnogo truda u marketing te organizacijom mjesečnih kampanja i predavanja, aktivnom distribucijom edukativnih materijala te stalnim prisustvom sa člancima o zdravlju u tiskovinama pokušavamo stalno poboljšavati naše javnozdravstveno djelovanje, brigu o prevenciji, zdravlju i našim pacijentima.

Obratite nam se s povjerenjem!

 

Radno vrijeme:
pon-pet 7.00-20.00 h
sub 8.00-20.00 h
ned 8.00-14.00 h
 

 


/// Informacije


© Sva prava pridržana | citypark-zabok.com 2013 | Izrada web stranica: creoomnis