Pratite nasFacebook

Najam prostora


City Park Zabok – postanite dio zajednice

City park Zabok - najam poslovnih prostora

Uđite u zajednicu koju čine uspješni i sposobni poslovni ljudi. Budite dio naše obitelji. Još su svega četiri poslovna prostora unutar kompleksa City parka raspoloživa za dugoročni najam ili prodaju.

 

 

 

 

  1. Poslovni prostor nalazi se na istočnoj strani centra i nalazi se između poslovnice Grawe osiguranja i trgovine Kreativa. Prostor je poslovni prostor u prizemlju površine ~240 m2. Prosstor je u rohl-bau sistemu i moguće ga je izvesti kao dvoetažni prostor sa galerijom te je površinu prostora na taj način moguće povećati do ~400m2.
  2. Poslovni prostor se nalazi u prolazu glavne zgrade koji vodi od gradskog trga prema istočnoj strani centra. Poslovni prostor se nalizi do trgovine tekstilom KiK. Poslovni prostor je je površine ~480m2. Prostor je u rohl-bau sistemu.
  3. Poslovni prostor se nalazi u prolazu glavne zgrade koji vodi od gradskog trga prema istočnoj strani centra. Poslovni prostor se nalizi do trgovine i dorade tekstila Željka. Poslovni prostor je je površine ~140m2. Prostor je u rohl-bau sistemu te ga je prilikom izvedbe moguće izvesti na način da je spojen sa poslovnim prostorom trgovine tekstila Mana moda.
  4. Poslovni prostor se nalazi u prolazu glavne zgrade koji vodi od gradskog trga prema istočnoj strani centra. Poslovni prostor se nalizi do cvjećarnice Florame. Poslovni prostor je je površine ~30m2. Prostor je uređen kao prostor trgovine za neprehrambene proizvode.

Za bilo kakve dodatne informacije i prezentaciju prostora, slobodno nas kontaktirate.

© Sva prava pridržana | citypark-zabok.com 2013 | Izrada web stranica: creoomnis